perjantai 6. toukokuuta 2011

TGIF!

Ai että kun on ihanaa kun on perjantai. Mie niin tarvitsin viikonloppua juuri nyt. Tää viikko on ollut jotenkin super-rankka koulussa. Eilen meillä oli lukukauden puoliväli -testi, aka Mock -exam. Tehtiin siis semmonen harjoituskoe kesäkuun puoltaväliä varten. Eipä koulusta sen enemää kun että toi kurssi oli ihan paras valinta ja oon oppinut hurjasti!

Täällä sataa taas vettä. Mulla on koneella työpöydän taustakuvana säätiedotukset mm. Vancouverista ja kotikaupungistani Kouvolasta. Päätinpä oikein tallentaa ne säätiedotukset pari päivää sitten kun kirpas kyllä niin pahasti. Kattokaa tätä: Toukokuun alku - Vancouver & Kouvola.


No, uskokaa tai älkää, kyllä täällä Raincouverissa välillä on aurinkoisiakin päiviä. Nyt niitä alkaa olla useammin kun on kevät. Tällä viikolla tiistai-keskiviikko oli hienoja päiviä. Keskiviikkona menin kaverini kanssa pyöräilemään/rullaluistelemaan ympäri Stanley Parkia. Sainpa vihdoin ja viimein napattua hyvän kuvan pesukarhustakin. Ne on kyllä niin suloisia! Tosin liian lähelle ei kuulemma sais mennä, ne voi olla tosi arvaamattomia.


Eläimistä puheenollen. Täällä on jotain eläinlajeja, joita ei Suomessa ole ollenkaan. Pesukarhujen lisäksi täällä on mm. kojootteja ja haisunäätiä. Tähän mennessä oon törmännyt ainoastaan pesukarhuihin, toivottavasti näkisin vielä muitakin uusia eläintuttavuuksia! Ai niin, ja oravia on täällä ruskeita SEKÄ mustia!

Kylläpäs hyppii ajatukset asiasta toiseen. Tämä päivitys on niin sekatavaraa nyt! :D Pääkoppa on kyllä niin tyhjä tällä hetkellä. Mä tarvitsen unta!
6 viikkoa aikaa kotiinpaluuseen. Mihin tää aika on kadonnut!?
Hyvää viikonloppua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti