sunnuntai 23. tammikuuta 2011

GO!

Voihan kun tämä päivittäminen on nyt ihan jäänyt. Lupaan skarpata ensi viikolla. Mun elämässä on nyt ollut menoa ja meininkiä. Joka päivä on tapahtunut jotain ja eipä ole paljon ehtinyt blogiin paneutua. Ensinnäkin haluan kertoa yhden jutun, jonka uskon niin olevan jonkinlaista kohtaloa!

Viikko sitten perjantaina mulla oli tosi tylsä ilta. Hostsiskoni kertoi lähtevänsä käymään poikaystävänsä kanssa käymään Ikeassa (ja kyllä, täälläkin on Ikea!!). No ajattelin lähteä mukaan, koska halusin jotain tekemistä. Ja niin perus - aina kun menee Ikeaan niin tekee vaan mieli muuttaa omaan kämppään tai rempata nykyistä kämppää jne! No anyway, siellä kuljettiin ympäriinsä kunnes yhtäkkiä kuulin sattumalta erään pariskunnan puhuvan suomea. Olin ihan varma, että he puhuivat suomea vaikka kuulin vain muutaman sanan. Epäsuomalaiseen tapaan päätin mennä juttelemaan, koska olin niin innoissani kun kuulin suomea jossain!! He olivat asuneet Kanadassa jo monta kymmentä vuotta, tai no itse asiassa mies on syntynytkin täällä. He kertoivat, että heillä on kaksi mua vähän vanhempaa tytärtä ja että he asuvat aika lähellä minun taloani. Ja he vaikuttivat AIVAN ihanilta ihmisiltä! Vaihdettiin sitten osoitteet ja puhelinnumerot.
Sunnuntai-iltana tuo nainen sitten soitti minulle ja kysyi, haluaisinko tulla kylään. Olin niin innoissani, ja sovimme tapaamisen torstaiksi. Torstaina miuta sitten tultiin hakemaan ja menin heille kylään. Ei voi muuta sanoa kuin että aivan ihana talo ja ennen kaikkea aivan ihana perhe. Syötiin kaikkea hyvää ja pelattiin semmosta dominopeliä. Oli kerrassaan upea ilta! Loppuillasta perheen nuorempi tytär sitten heitti minut takas kotiin. Matkalla juteltiin niitä näitä ja tuntui, että olisimme tunteneet niin paljon kauemmin kuin yhden illan! Mie niin haluan pitää yhteyttä tuohon perheeseen, tavata heitä täällä ja aina kun he tulevat käymään Suomessa niin mahdollisesti tavata sielläkin. Aivan mieletöntä!!
Voiko tällasta edes tapahtua!?

Muutenkin mun elämä on nyt mennyt täysin ystävien ympärillä. Eilen oltiin pubissa kattomassa lätkää. Perjantaina käytiin Old Spaghetti Factoryssa syömässä, ja söin ehkä parasta lasagnea koskaan. Se alkuperäinen Spaghetti Factory -ravintola sijaitsee Gastownissa. Kun käveltiin sinne niin nähtiin kaduilla ja näyteikkunoissa näyttelijöitä, spottivaloja ja isoja screenejä. Se oli jonkinlainen kulttuuritempaus, jossa sai seurata ihmisiä ja screeneillä oli tekstinä heidän ajatuksiaan. Ideana oli joku, että koskaan ei voi tietää mitä muut ihmiset ajattelevat tai jotain. Gastownissa oli tosi paljon ihmisiä seuraamassa tota juttua. Se oli kyl siistinnäköstä, näytti ihan kun ois kuvattu jotain leffaa!

Hommattiin myös luokkani kanssa liput Canucksien peliin helmikuulle. En malta odottaa!!
Mitähän muuta?! No tänään pyhitin koko päivän webkameralle. Ensin juttelin perheelleni ja sitten ystävälleni. Siinähän se päivä sitten menikin :D
No joo, nyt taidan katella vähän viikon salkkareita netistä kun on jäänyt katsomatta nyt parina päivänä. :D
Anteeksi kun ei nyt ole mitään kuvia. Otan kameran taas ens viikolla mukaan ja skarppaan muutenkin näitten päivitysten kanssa.
PUS!

2 kommenttia:

  1. Ihana että oot löytänyt sieltä suomalaisen perheen jonka kanssa voit jutella omalla kielellä :) Tuli hyvä mieli tännekin!

    VastaaPoista
  2. no sanos muuta! :):) oon niin onnellinen siitä!

    VastaaPoista