sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Pakkaukset (ja niiden koot!!)

Nyt olen virallisesti kevätlomalla, joten nyt mulla piisaa aikaa! Miulla ei toistaiseksi ole juurikaan suunnitelmia tälle kevätlomalle. Monet kaverit suuntaa jenkkien puolelle lomalle, itse pysyn ihan Kanadan rajojen sisäpuolella. Saa nähdä mitä hauskaa sitä keksisi.

Pakkauskoot. Siitä on jo niin kauan pitänyt kirjoittaa. Kiertelin äsken taloa ympäri ja kuvailin kaikkea mikä sattui eteen tulemaan. Kuvat kertoo niin paljon paremmin noista todellisista koista, ja ajattelin, että on varmaan ihan kiva kattoa myös noita erilaisten tuotteiden pakettejakin. Pakkauksissa on tekstit aina englanniksi sekä ranksaksi luonnollisesti (niin kuin Suomessakin ainakin suomeksi ja ruotsiksi).
Ensimmäiset viikot täällä meni niin vaan ihmetellessä kun kaikki on niin isoa ja kun esim. sämpylät on semmosessa säkissä, jossa on valehtelematta about 30 sämpylää!! Nyt siihen on jo niin hyvin tottunut, että kaupoissa ihmettelee kun esim. voita löytyy semmosissa pienissä parin sadan gramman paketeissa. Tosiaan, täällä kyllä saa kaupoista pienempiäkin paketteja, joten noita valtavia ei oo pakko ostaa. Mutta yleensä ne tulee vaan niin paljon halvemmaksi, että perheet lähes poikkeuksetta ostaa noita isoja. Kuvat puhukoot puolestaan!

 Maito (4 litraa), Suklaakastike (2 l)

Jääkaappi (joka ei koskaan muuten ole tyhjä)

Ketsuppipurkki

Teepusseja (216 kpl)

Salaattikastike (1,1 l)

Muroja (2x 550g)

Koiranruokaa (20,7 kg)

Mun henk.koht. suosikkini; Popcorneja! <3 (32 pussia)

Jätskiä (4 l) ja semmosia taco-tikkuja (850g)

Sitä sun tätä

Pyykinpesuainetta

Shampoo (1,18 l)

Kynsilakanpoistoaine (340 ml)

Erilaisia tölkkejä, muroja jne. Noissa tölkeissä on kaikenlaista; valmiita keittoja, jotain valmisruokia, kasviksia, erilaisia soseita, jne jne! Niitä nää tukee tosi paljon.

Pumpulipuikkoja (500 kpl)

Tässä esimerkki noista tölkeistä. Eli näissä on pastaa ja tomaattikastiketta sekasin, nii ku valmisateria.

Kraft Dinner. Jotain NIIN kanadalaista!!! Eli pastaa+juustoa. Pastat keitetään ja sekotetaa semmosen jauheen kanssa, plus vähä voita. Siin on ateria valmis. Ite tykkään kyllä, mutta mun hostsisko rakastaa tota! :D
 

Asiasta kukkaruukkuun, tänä viikonloppuna lähti monta hyvää ystävää takaisin kotiin. Kyllä oli taas haikeeta. Perjantaina me oltiin juhlimassa, oli ihan huippukivaa! Ja lauantai-sunnuntaiyö menikin sitten lentokentällä. Oltiin sanomassa hyvästejä yhdelle meksikolaiskaverille. Kyllä siinä taas tuli yhdet itkut itkettyä, on se aina vaan niin vaikeaa. Kuinkahan vaikeaa mun lähdöstä tulee!? No, kolmeen kuukauteen ei se onneksi ole vielä ajankohtaista. 

Mulla on tosiaan ensi viikko lomaa koulusta. Jes! :) Ajattelin pyhittää loman nukkumiselle ja rentoutumiselle. Nytkin vois painua nukkumaan, menny viimeset pari yötä aika pitkälti valvoessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti