maanantai 25. huhtikuuta 2011

Camping

Viime viikonloppu meni metsään. Kirjaimellisesti. Mutta ei suinkaan kuvainnollisesti. ;) Perjantaiaamuna oli lähtö asuntovaunuilemaan hostperheeni kanssa. Hostsiskoni, hänen poikaystävänsä, yksi kaveri ja minä lähdimme yhdellä asuntovaunulla, host-äitini ja -isäni toisella. Lisäksi seuraamme liittyi host-isäni ystävä perheineen. Camping-paikkaan oli about tunnin ajomatka ja paikka on nimeltään Golden Ears Provincial Park. Paikka oli ihan mahtava. Siellä oli porukkaa telttojen tai asuntovaunujen kanssa. Tien varrella jokaiselle oli semmonen oma "loossi" metsän keskellä. Se ei ollu todellakaan semmonen perinteinen suomalainen asuntovaunualue, vaan siellä jokaiselle oikeesti oli tilaa - joka puolella oli metsää ja oma rauha oli taattu. Voi kuinka olinkaan kaivannut rentoutumaan luonnon keskelle. Maisemat oli ihan upeita ja kävely/pyöräily-reittejä riitti joka päivälle. Viikonloppu vierähtikin kävellessä, pyöräillessä, syödessä, nuotion äärellä istuessa ja kanadalaisten seurasta nauttiessa. Voisin laittaa seuraavaksi vähän kuvakoostetta viikonlopulta:







Kanadalaisesta pääsiäisestä sen verran, että se on täällä myös suuri juhla. Jotkut menevät kirkkoon, kaupoissa oli paljon pääsiäiskortteja, -koristeita, suklaamunia yms. Yksi iso ero on se, että täällä ei vietetä palmusunnuntaita mitenkään. Pääsiäissunnuntaiaamuna oli Easter Bunny käynyt. Pääsiäismunien lisäksi sain ihanan Starbucks-kahvimukin kummitädiltäni pääsiäislahjaksi. Ja koska oltiin viikonloppu telttailemassa niin me syötiin vasta tänään (maanantai) illalla syötiin pääsiäisillallinen yhdessä perheen ja muutaman sukulaisen kanssa. Tarjolla oli yllätysyllätys kalkkunaa! plus perunamuussia ja kaikkia kasviksia. Oli kyllä maittava juhla-ateria.

Tämä päivä onkin mennyt opiskellessa. Kumma kyllä olen vieläkin motivoitunut, vaikka ulkona on ollut ihan mahtavia ilmoja. Yksi tärkeä tekijä on kyllä niin mahtavat opettajat ja ryhmä. Ja totta kai myös halu oppia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti