maanantai 4. huhtikuuta 2011

"Looking at this photograph..."

 Lauantaina oli ihan ihmeellinen päivä - sään suhteen. Aamulla kävin lenkkeilemässä. Oli aivan mielettömän lämmin ilma - aurinko paistoi ja oli ihan kevät! Napsin muutamia kivoja kuvia tosta naapurustosta lenkkini varrelta. Vähänkö muuten tulee hyvä mieli kun ohikulkijat hymyilee ja tervehtii AINA! Itsekin rupeaa hymyilemään ja totta kai tervehtii takaisin. Kyllähän mie Suomessakin naapureita tervehdin, mutta täällä tervehditään ihan tuntemattomiakin, ketkä kulkevat samassa naapurustossa. Pidän siitä kovin! Lauantaina en millään halunnut lopettaa lenkkiä. Kävelin pari tuntia vaan ympäriämpäri ja nautin keväisestä ilmasta. Kevään lenkkikärpänen on nyt virallisesti puraissut! (sais vaan noi sateiset päivät loppua!!)
Muutama tunti lenkkini jälkeen alkoi kuulua kauhea kolina. Mietin, että mitä ihmettä yläkerrassa tapahtuu ja katto kolisee ennen kuin tajusin katsoa ikkunasta ulos. Taivaan täydeltä tuli lähes golfpallon kokoisia RAKEITA !!! Raekuuro kesti noin 15 minuuttia, jonka jälkeen sade muuttui vesisateeksi. Muutamia kuvia siitäkin!




Sunnuntaina otimme hollaintilaisystäväni kanssa suunnaksi Stanley Parkin. Se on niin mun lempparipuisto täällä! Se on ihan valtava ja siellä on aina paljon ihmisiä ja ihan hullusti kaikkea tekemistä (mm. puiston ympäri kiertävä pyöräily/rullaluistelu- -tie, pieniä kahviloita, hiekkaranta, minigolf-rata, toteemi-paalut ja muita nähtävyyksiä, luontoa/eläimiä/kasveja joka puolella, Vancouver Aquarium jne jne!! Käveltiin Downtownista puistoon ja matkallakin kuvailtiin. Lupasin toimia mallina ystävälleni, joka kerää kuvia portfolioon. Kuvista tuli ihan mahtavia! (joukossa omia kuvia ja muutama ystäväni otos minusta)








Uuden kurssini parissa opiskelu on jatkunut mieluisena. Mulla on ihan mielettömän kiva luokka, pätevät opettajat ja muutenkin opiskelu maistuu! Äsken kirjotin virallisen työnhakukirjeen, joka pitää tehdä keskiviikoksi. Jotenkin vaan pelottaa, että nää viimeset viikot lentää liian nopeesti kun on näin mieluista hommaa. Onhan mulla nyt vielä jäljellä päälle 70 päivää täällä. Mutta silti! Viihdyn täällä ihan hurjan hyvin. Ja viime viikkoina oon monesti miettinyt, kuinka Kanada ja erityisesti Vancouver oli mulle niin oikea ratkaisu.

Niin ja tosiaan, tuo viimekertainen linkki ei kuulemma toiminut Suomessa. No, katsokaa ainakin lyricsit jos kiinnostaa. :--) Harmi kun nuo videot toimii välillä vaan tietyissä maissa...

Ja toinen asia! Nykyään blogiini saa kommentoitua kuka tahansa. Selailin yksi päivä noita asetuksia ja huomasin, että siellä oli kommentointi ainoastaan rekisteröityineille. Nykyään siis kuka vain saa kommentoitua. Pahoitteluni, ettei se ollut jo aiemmin niin. Mutta nyt sitten vaan urakalla kommentoimaan! Laittakaa kysymyksiä, kommentteja!

HAVE A NICE WEEK!

2 kommenttia:

  1. Ihanan keväisiä kuvia <3 niii nätti toi puu ja vielä nätimpi tyttö! -Maija

    VastaaPoista
  2. Voi ihana Maija! <3
    terkkuja sinne Suomeen. Toivottavasti lumet sulaa sielläkin pian kokonaan!
    halauksia<3

    VastaaPoista