keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Christmas, part 1 - Jouluvalot

Käytiin lauantai-iltana host-isäni ja host-siskoni kanssa ajelemassa lähikortteleissa. Käytiin katselemassa talojen joulukoristeita ja -valoja. Ja kyllä niissä vaan riitti ihmettelemistä!
Ehkä parempi antaa kuvien puhua puolestaan:
(kuvia klikkaamalla ne näkyy isompana)







Ja tähän loppuun on vielä pakko kertoa yhdestä talosta, joka oli täysin ylitse muiden! Se talo on toi viiminen kuva. Tuossa talossa oli ensinnäkin ihan sairaasti niitä valoja. Host-isäni kertoi, että niitä valoja oli kuulemma asennettu 300 tuntia !!! Sitten siellä katolla näkyi radiokanavan taajuus. Laitettiin autosta radiokanava soimaan, ja kaikki valot välkkyivät sen musiikin tahdissa. Ne oli siis asennettu sen kanavan mukaan välkkymään. Se oli jotain ihan uskomatonta, en oo koskaan nähnyt mitään sellasta!
Otin sieltä pienen pätkän videota vähän havainnollistamaan mitä se oikeasti oli! Yritin ladata videota tänne monta kertaa, mutta en tiedä miksi en saanut sitä onnistumaan, joten harmi että ette nyt voi "ihailla" sitä. Ne ketkä on miulla facebookissa voivat tosin katsoa videon sieltä. Muille pitää sitten näyttää joskus kun palaan takaisin Suomeen.

Leivoin äsken suomalaisia joulupipareita. Laitan kuvia jossain vaiheessa kun saan ne koneelle.
Kolme yötä jouluun on !!

2 kommenttia:

  1. HUH! Luulin aina että just jenkkien yms. leffoissa vedetää tarkotuksella vähän yli noiden jouluvalojen kanssa, mutta joo-o väärässä olin!
    Kuinkahan paljo rahaaki menee noihi!
    Mut kauheen hienoi on :o

    Hyvää jouluu muru<3

    VastaaPoista
  2. miekin olin kyl niin yllättyny noista taloista, koko ajan suu auki ja sillai WOUUU! ja en ees halua tietää, paljon noi on kaikki maksanu :D:D !!
    ihana Saara! :):)<3 Hyvää joulua siullekin!

    VastaaPoista