keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Shopaholic

Sunnuntaina (26.12.) oli siis Boxing Day. Se on siis vuoden suurin shoppailupäivä Kanadassa. Mun oli tarkotus mennä shoppailemaan mun koulukaverin kanssa, mutta en jaksanu aamulla herätä niin ajoissa, mitä sinne ois pitänyt mennä. Tai no, mitä aiemmin sinne menee niin sitä parempi. Kyselin tosi paljon tosta Boxing Daysta mun hostperheeltä, koska en vaan jaksanu ite lähteä sillon shoppailemaan.
Kaupat on siis ihan täynnä valtavan hyviä tarjouksia! Se on niin kuin startti joulualennuksille, ja kaikista parhaimmat tarjoukset on juuri tuona päivänä. Osa ihmisistä menee jo yöllä jonottamaan kauppojen oville. Kaikista suosituimpia ovat elektroniikkakaupat, mikä nyt on ihan ymmärrettävää. Yleensä alennukset jatkuvat vähintään viikon Boxing Dayn jälkeenkin. Mutta tietysti kaikista parhaimmat tarjoukset ja tuotteet saa jos menee tosi ajoissa Boxing Dayna. Kauppoihin on jonot, että pääsee edes sisälle koska kaikki ei mahdu yhtaikaa. Jotkut ihmiset oikeesti menee ihan hulluiks! Siellä saatetaan taistella jostain tuotteista, joita on vaan rajotettu erä jne, mikä nyt kuitenkin on kuulemma todella harvinaista. Mutta ainakin kuulemma jotkut käyttäytyy tosi röyhkeästi (mikä ei oo yhtään tyypillistä kanadalaisille!)
Harmi kun ei nyt ole mitään itseotettuja shoppailukuvia. Ens kerralla laitan taas itseräpsittyjä kuvia. Ton ensimmäisen kuvan löysin netistä kun etsin nimellä Boxing Day. En ollu ennen muuten ajatellu tota nimeä noin. No, ehkä se meininki kaupoissa on just tota. ;) Toinen kuva on Torontosta, ostoskeskuksesta, eli Kanadasta kuitenkin!

Nyt on siis joulut juhlittu ja on aika suunnata katseita Uuteen Vuoteen - 2011, ajatelkaapas! Lähes puolet siitä vuodesta vietän vielä täällä rakkaassa Kanadassa. Ja puolet siitä vuodesta saan nautiskella koti-Suomesta. Jotenkin toivoisin, että kevät menis kauheen nopeesti et pääsisin taas Suomeen perheen ja ystävien luokse, ja jotenkin taas toisaalta toivoisin, että aika menis tosi hitaasti ja voisin rauhassa nauttia tästä kaikesta täällä Kanadassa. Oon kyllä kotiutunut tänne ja tykkään elää täällä. Tänäänkin mulla oli ihan superkiva päivä!

Itse lähdin eilen kaverin seuraksi shoppailemaan. En ostanut mitään eikä me edes oltu kovin kauaa. Mentiin tänään sitten uudestaan, lähdettiin jo aiemmin. Shoppailtiin ensin Metrotownissa ja sen jälkeen mentiin Vancouver Downtowniin. Löysin kaiken, mitä olen jo pitemmän aikaa tarvinnut tai halunnut: talvikengät, kaikki O.C:n tuotantokaudet dvd-bokseina, Kanada-huppari ja tietenkin uudet rakkaudet - pinkit Converse All Star -kengät! :):) Olin valtavan tyytyväinen mun ostoksiin ja kaikki oli vielä tosi hyvissä tarjouksissa. Kaupoissa oli vielä tänäänkin ihan valtavan paljon porukkaa, joten en halua edes miettiä mitä se meininki oli Boxing Dayna !!

Meillä oli koulukavereitten kanssa puhetta, että mentäis huomenna luistelemaan, sisäjäälle tosin koska eihän täällä ole pakkasta tai lunta ollenkaan! Joten parasta vaan nyt painua nukkumaan.
Take care!

(kuvat: (c) 
http://www.dailyworldbuzz.com/wp-content/uploads/2009/12/happy-boxing-day-what-is-boxing-day.jpg
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/66/Boxing_Day_at_the_Toronto_Eaton_Centre.jpg/800px-Boxing_Day_at_the_Toronto_Eaton_Centre.jpg)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti