perjantai 31. joulukuuta 2010

Hyvää Uutta Vuotta 2011!

Tänne satoi toissapäivänä lunta! Ei nyt kovin montaa senttiä, mutta kuitenkin - maa oli valkoinen kun heräsin aamulla. Ja vieläkin on valkosta siellä täällä. Muutamaan päivään ei ole myöskään satanut vettä! Aurinko on paistanut nyt kolmena päivänä putkeen ja se on ihan uskomattoman piristävää. Eilen kävin reippaalla lenkillä ja voi että oli ihana kävellä raikkaassa ilmassa ja auringonpaiseessa. Napsin muutamia kuvia tästä naapuristosta.


Eilen vietettiin myös nuoremman host-siskoni 16-vuotisssynttäreitä. (ja myös omalla siskollani oli synttäripäivä, onnittelut vielä tätäkin kautta!) 16-vuotissynttärit on Kanadassa aika iso juttu, koska silloin on mahdollista saada ajokortti. Host-siskoni sai suoritettua sen heti eilen. Voisinkin kertoa tässä lähiaikoina vähän liikenteestä ja ajokortista, ne systeemit on täällä hieman erilaiset.
No joo, täällä oli synttärikoristeita ympäri kämppää ja illalla kylään tuli muutamia host-siskoni kavereita. Vietin vähän aikaa heidän kanssaan, vaikka totta kai heillä oli ihan omat jutut. Syötiin kaikkia hyvyyksiä ja tilattiin pizzaa. He jatkoivat juhlimista leffojen ja porealtaan merkeissä, itse menin aika ajoissa nukkumaan, että jaksan juhlia tänään sitten Uutta Vuotta.

Tänään tosiaan on Uudenvuodenaatto. Tarkoitus on juhlia ystävien kanssa täällä host-perheeni kotona, se on heillä ihan perinne. Minäkin kutsuin yhden koulukaverini tänne. Tarkoituksena on syödä ja juoda myöhään yöhön. Saa nähdä kuinka myöhään sitä jaksaakaan valvoa ja juhlia.
Suomessa on jo vuosi 2011. Oikein ihanaa uutta vuotta ihan kaikille. :) Täällä odotellaan vielä jokunen tunti, koska aikaero on sen -10 tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti